Decathlon tesztek szubjektív

Decathlon tesztek szubjektív

Vadászat...Baseball-sapka

ACTIKAM 500 LED TEREPSZÍNŰ BARNA VADÁSZSAPKA SOLOGNAC

2017. augusztus 02. - dekigr

-2017.08.02.-

Nagyon nincs mit mondani egy baseball sapiról, talán -adódóan a célközönségbôl- lehetne vízálló anyagból, ami már csak az elektronika védelmét szolgálva sem lenne utolsó ötlet. Az amúgy egyszerü mint a bot, bekapcs-kikapcs. Nagyon jó szolgálatot tesz, lemerült vagy a kocsiban felejtett fejlámpa esetén. A ledek, kissé félrehordanak, de ez csak a sapi shield-jének a hajlításából adódik és többnyire egy kis hajlítgatással, egyénre szabható. 

Az eldobható lítium [2032] elemek sajnos nem a környezettudatosságról szólnak, viszont könnyen és bárhol beszerezhetôk, a pót elemek nulla súlyukkal, bárhol ellapulnak. USB-s tölthetô aksival nyilván sokkal 'zöldebb' esetleg néha még praktikusabb is lenne, de az ugye, nem 4000 FT-lenne.

A bejegyzés trackback címe:

https://decathlontesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr1212710388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása